AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık halı görmek

Kahve falında yanık halı görmek

Kahve falında yanık halı görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık halı gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında yanık halı görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz yanığı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık tahta görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık buğday görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık kağıt görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Kahve falında yanık makarna görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek işlerinde kara geçeceğine, yeni duygular tadacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir