AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini yanık görmek

Kahve falında ellerini yanık görmek

Kahve falında ellerini yanık görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında ellerini yanık gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında eli yanık görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında elinin yanık olduğunu görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini yanık görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında el yanığı görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yanık el görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında elinde yanık görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri yanık görmek güzel huylarının değişeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir