AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangının içine girmek

Kahve falında yangının içine girmek

Kahve falında yangının içine girmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangının içine girmek gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında yangına girmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yangının içine girmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada yangın görmek sağlık içinde yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangın sesi duymak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında komşuda yangın görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında yangın yandığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir