AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangına girmek

Kahve falında yangına girmek

Kahve falında yangına girmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Kahve falında yangına girmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Kahve falında yangına girmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangının içine girmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek sıkıntılarının geçeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yangını önlemek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangın yandığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Kahve falında yangını söndürmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında yangına gitmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük yangın görmek kimseye minnet etmeyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir