AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda yangın görmek

Kahve falında komşuda yangın görmek

Kahve falında komşuda yangın görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bunun şans olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalettir.

Kahve falında komşuda yangın gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında komşuda yangın görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yangından eşya çıkarmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işarettir.

Kahve falında yangında birinin öldüğünü görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yangın çıkarmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangından kurtulmak hayat düzeninin alt üst olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında işyeri yangını görmek maddi açıdan rahat edileceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir