AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangından kaçmak

Kahve falında yangından kaçmak

Kahve falında yangından kaçmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zorlukların bir anda biteceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangından kaçmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında yangından kaçmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın ve sel görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında binada yangın görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yangın görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, gönül gözünün açılacağına işarettir.

Kahve falında yangında yandığını görmek sorunlarını unutacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek onlarla gönül birliği edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tarla yangını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla yangın söndürmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir