AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın çıkartmak

Kahve falında yangın çıkartmak

Kahve falında yangın çıkartmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hileli bir işle karşılaşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın çıkartmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında yangın çıkartmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın çıkardığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında fabrika yangın görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın ve sel görmek kişinin afiyette olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin yangın görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda yangın görmek bazı adımlar atacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yangına girmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir