AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan badem yemek

Kahve falında ağaçtan badem yemek

Kahve falında ağaçtan badem yemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan badem yemek gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Kahve falında ağaçtan badem yemek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında badem ağacı dikmek herkesin takdirinin toplanacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında badem ağacı görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek asla harama bulaşmayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında badem ağacı çiçeği görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan badem koparmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir