AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademli pilav görmek

Kahve falında bademli pilav görmek

Kahve falında bademli pilav görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gözyaşı dökeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bademli pilav gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında bademli pilav yapmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli pilav görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında bademli pilav yemek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, zengin için yoksulluğa işaret etmektedir.

Kahve falında bademli çikolata yemek başarılarının ve kazancının artacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak hayatının adeta cennete döneceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret eder.

Kahve falında büyük badem görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında badem yediğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir