AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kuşlar görmek

Kahve falında yanan kuşlar görmek

Kahve falında yanan kuşlar görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kuşlar gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yanan kuşlar görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kötü düşmana alamet eder.

Kahve falında yanan odun görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan ağaç görmek üzeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını yanarken görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yanarak öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yanan kuyu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanarak düşen uçak görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir