AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yanarken görmek

Kahve falında arkadaşını yanarken görmek

Kahve falında arkadaşını yanarken görmek duaların kabul olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hasret içinde kalacağına, önünün kapanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını yanarken gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşını yanarak görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kısmetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yanarak öldüğünü görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanarken görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı yanarken görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan arkadaş görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan insan görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir