AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan koltuk görmek

Kahve falında yanan koltuk görmek

Kahve falında yanan koltuk görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yanan koltuk gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yanan koltuk görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altını aldırmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Kahve falında koltukların değiştiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında rahat koltuk görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah koltuk görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında evdeki koltukları görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk minderi görmek mutluluğundan olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir