Kahve falında yanan bebek görmek

Kahve falında yanan bebek görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işlerinden feragat edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Kahve falında yanan bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Kahve falında yanan bebek görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği yanarken görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan bir bebek görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dinamik olacağına işarettir.

Kahve falında yanan birine su dökmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan bulut görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun yanarak öldüğünü görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yanan bir kadın görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir