Kahve falında yanan bir bebek görmek

Kahve falında yanan bir bebek görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan bir bebek gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında bebeği yanarken görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalettir.

Kahve falında yanan bir bebek görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında yanan bebek görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yanan evi görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan bir soba görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan tren görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan yangını söndürmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir