AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı sevgili görmek

Kahve falında yakışıklı sevgili görmek

Kahve falında yakışıklı sevgili görmek bir sıkıntıya girmeye, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sorunsuz geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı sevgili gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yakışıklı görmek daha fazla gelire kavuşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı sevgili görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle evlendiğini görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kendini çok yakışıklı görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı ünlü görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir