AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok yakışıklı görmek

Kahve falında kendini çok yakışıklı görmek

Kahve falında kendini çok yakışıklı görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, dirliğin bozulabileceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini çok yakışıklı gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle konuşmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini yakışıklı görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı olmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı bi erkek görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkek görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir