AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek zenginliğinin süreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı sevgili görmek düze çıkacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakışıklı görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini yakışıklı görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle evlenmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yakışıklı olmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü yakışıklı görmek yeni işlere girişileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı delikanlı görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir