AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında tüy görmek

Kahve falında bacağında tüy görmek

Kahve falında bacağında tüy görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, insanları kıracağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bacağında tüy gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bacağının tüylendiğini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak tüylerini almak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Kahve falında bacağında tüy görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını tüylü görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işarettir.

Kahve falında bacakta tüy görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tüylü bacak görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir