AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki tüyleri almak

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak kısmetlerinin her daim açık olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Kahve falında bacaklarini tüylü görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü kadın bacağı görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklari tüylü görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak tüyü almak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tüylü bacak görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir