AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı bir adam görmek

Kahve falında yakışıklı bir adam görmek

Kahve falında yakışıklı bir adam görmek hile ile mal elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı bir adam gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında yakışıklı adamlar görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında yakışıklı bir adam görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, arkasından iyi konuşulacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı damat görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı olduğunu görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yakışıklı biriyle evlenmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak işlerini tek başına yöneteceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir