AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, huzurunu yerine getireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında babasının can çekiştiğini görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yolunun açık olacağına inanılır.

Kahve falında babayı can çekişirken görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında can çekişen bebek görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin can çekiştiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında can çekişen kadın görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü can çekişirken görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında can çekişen balık görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir