AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini can çekişirken görmek

Kahve falında birini can çekişirken görmek

Kahve falında birini can çekişirken görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini can çekişirken gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında can çekişen fare görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini can çekişirken görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin can çekiştiğini görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın can çekiştiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının can çekiştiğini görmek prestij sahibi olunacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının can çekiştiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında can çekişen kedi görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Kahve falında can çekişen balık görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir