AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin can çekiştiğini görmek

Kahve falında birinin can çekiştiğini görmek

Kahve falında birinin can çekiştiğini görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında hasta birinin can çekiştiğini görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasını can çekişirken görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında can çekişen fare görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında can çekişen yılan görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında atın can çekiştiğini görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının can çekiştiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında can çekişen bebek görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin can çekişerek öldüğünü görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir