AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının ağladığını görmek

Kahve falında yakınının ağladığını görmek

Kahve falında yakınının ağladığını görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların günden güne azalacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işlerinin hemen hallolacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının ağladığını gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Kahve falında yakınının ağladığını görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının ağladığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir yakınının ağladığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir