AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek

Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek

Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ağladığını gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının ağladığını görmek yeni kapılar açılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yakınının ağladığını görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yakının ağladığını görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen bir yakınının ağladığını görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının ağladığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir