AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu bıçaklamak

Kahve falında çocuğunu bıçaklamak

Kahve falında çocuğunu bıçaklamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yağmur yağmamasına işarettir.

Kahve falında çocuğunu bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu bıçaklamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında yakınını bıçaklamak işlerinin çok iyi gideceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı bıçaklamak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin başka birini bıçakladığını görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında köpek bıçaklamak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında sevgili bıçaklamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir