AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında yakın birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında yakın birinin vurulduğunu görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında yakınının vurulduğunu görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının vurulduğunu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın birinin vurulduğunu görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Kahve falında yakının vurulduğunu görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının silahla vurulduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla vurulmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi yükünün artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir