AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının vurulduğunu görmek

Kahve falında yakının vurulduğunu görmek

Kahve falında yakının vurulduğunu görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, neredeyse kahrolacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında yakınının vurulduğunu görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının vurulduğunu görmek maddi olarak büyüyeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında yakın birinin vurulduğunu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının silahla vurulduğunu görmek konforundan da ödün vereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınının vurulduğunu görmek iyi günler yaşayacağına, mevki kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olmak ve vurulmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, adaletin geleceğine delalettir.

Kahve falında elinden vurulmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir