AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek

Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek

Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir