AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak görmek

Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak görmek

Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını sevgili olarak görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir