AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı pişmiş et görmek

Kahve falında yağlı pişmiş et görmek

Kahve falında yağlı pişmiş et görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, maneviyata yöneleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı pişmiş et gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında pişmiş yağlı et görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı pişmiş et görmek malının ve aşının da çoğalacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken dua ettiğini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı et yemek iflas edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı et görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağsız et görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir