AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası izlemek

Kahve falında trafik kazası izlemek

Kahve falında trafik kazası izlemek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında trafik kazası izlemek gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Kahve falında trafik kazası izlemek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek yuva kuracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının trafik kazası görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasına yardım etmek elindeki imkânları seferber edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kansız trafik kazası görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında büyük trafik kazası görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasında adam öldürmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, helal lokmalar yiyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir