AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu suda yürümek

Kahve falında yağmurlu suda yürümek

Kahve falında yağmurlu suda yürümek yanlış bir karar verileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, işlerin eski haline döneceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu suda yürümek gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kahve falında yağmurlu suda yürümek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağarken yürümek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda yürüdüğünü görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda yürümek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir