AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, mal ve para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürümek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yürümek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda yalın ayak yürümek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına inanılır.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir