AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormandan kaçmak

Kahve falında ormandan kaçmak

Kahve falında ormandan kaçmak çok zor durumlara düşeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ormandan kaçmak gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında ormanda birilerinden kaçmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda birinden kaçmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormandan kaçmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormana kaçmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece ormanda yürümek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında orman manzaralı ev görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanlık görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda aslan görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir