AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman üzerinde uçmak

Kahve falında orman üzerinde uçmak

Kahve falında orman üzerinde uçmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ekmeğinin azalacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında orman üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında ormanın üstünde uçmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman üzerinde uçmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ormanda uçmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ormana kaçtığını görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda tavşan görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine inanılır.

Kahve falında orman yangını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman ve deniz görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormana gitmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir