AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta karınca görmek

Kahve falında bacakta karınca görmek

Kahve falında bacakta karınca görmek şansın çalışmaya başlayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta karınca gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında bacaklarda karınca görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bacağında karınca görmek yolunun açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta karınca görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarında karınca görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak en pahalı evlerde oturacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kafasında karınca görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek dertleri biteceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın içinde karınca görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir