AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda karınca görmek

Kahve falında bacaklarda karınca görmek

Kahve falında bacaklarda karınca görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, anlaşmalardan cayılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarda karınca gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında bacağında karınca görmek zahmete ve çileye düşeceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda karınca görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bacakta karınca görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarında karınca görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret eder.

Kahve falında evinde karınca görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında karıncaları öldürmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karıncanın ısırmasını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve karınca görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir