AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında karınca görmek

Kahve falında kafasında karınca görmek

Kahve falında kafasında karınca görmek yüzünde güller açacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bol muhabbette olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında karınca gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında kafada karınca görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında karınca görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işarettir.

Kahve falında ağzından karınca çıktığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda karıncalar görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri karınca görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca öldürmeye çalışmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında evde çok karınca görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir