AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan korunmak

Kahve falında yağmurdan korunmak

Kahve falında yağmurdan korunmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan korunmak gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yağmurdan korunmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından korunmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinden korunmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında yılan tarafından korunmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, yol yordam öğretileceğine yorulur.

Kahve falında şeytandan korunmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir