AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerken korkmak

Kahve falında yüzerken korkmak

Kahve falında yüzerken korkmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, günden güne kazancının artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzerken korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüzerken korkmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken korkmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında inekten korkmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atlardan korkmak içinin rahat edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölümden korkmak bolluk ve bereket yaşayacağına, mal ve para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında attan korkmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cehennemden korkmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir