AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda düşmek

Kahve falında yağmurda düşmek

Kahve falında yağmurda düşmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, başarının düşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda düşmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında yağmur suyuna düşmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda düşmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında koştuğunu görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur içmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına inanılır.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyu görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve kar görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir