AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve kar görmek

Kahve falında yağmur ve kar görmek

Kahve falında yağmur ve kar görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağmur ve kar gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek herkesin takdirini toplayacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karla karışık yağmur görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur kar görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur kar yağdığını görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yağmurla karışık kar görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir