AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağması görmek

Kahve falında yağmur yağması görmek

Kahve falında yağmur yağması görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağması gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize yağmur yağması görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmasını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun yağmasını görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yağmur yağmasını görmek sevinçli haberlere, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir