AnaSayfa / Genel / Kahve falında dönen hortum görmek

Kahve falında dönen hortum görmek

Kahve falında dönen hortum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dönen hortum gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında hortum felaketi görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında hortumla ev sulamak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hortum görmek istediği gibi hareket edeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında hortum görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında hortum olduğunu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında mavi su hortumu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla birini sulamak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla su doldurmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir