AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe yağ görmek

Kahve falında ekmeğe yağ görmek

Kahve falında ekmeğe yağ görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, işlerin günden güne daha da açılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe yağ gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı ekmek yemek görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ ekmek yemek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yağlanmış ekmek görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek sıkıntılarını aşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir