Kahve falında yağlı yemek

Kahve falında yağlı yemek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, malında azalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı yemek gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında yağlı kebap yemek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine delalettir.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yemek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında yemeklik yağ görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yağlı pide yemek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında yağlı çörek yemek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir