AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklı yılan görmek

Kahve falında bacaklı yılan görmek

Kahve falında bacaklı yılan görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha sonra işlerin açılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklı yılan gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklı yılan görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında bacağından yılan çıktığını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında yılan görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın bacaklarına sarıldığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağına yılan sarıldığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir