AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında yılan görmek

Kahve falında bacağında yılan görmek

Kahve falında bacağında yılan görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında yılan gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Kahve falında bacağına yılan sarıldığını görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın bacaklarına sarıldığını görmek mallarının eksileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta yılan görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacağından yılan çıktığını görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağında yılan görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir