AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek talihinin artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Kahve falında yılanın bacaklarına sarıldığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bacağına yılan sarıldığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak sarılmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bacağa sarılmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında bacağına sarılmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklara sarılmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aylık gelirinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir